Om Mig – Spådam i Stockholm

Jag har spått människor i många år och detta har vi haft genom generationer sen många år tillbaka. Jag började spå när jag var 12 år gammal och såg min mormor göra det. Jag började göra som henne och har gjort det ända sedan dess. Där jag kommer ifrån och i min generation så var det häst och vagn och mycket spådom. Detta finns inom mig.

Allting började när jag var liten. Jag berättade för min mormor om framtida och kommande händelser som involverade min syster. Det jag berättade för henne skedde. Sen dess har jag velat spå och hjälpa människor med deras framtid, med svar som dom vill ha och saker dom vill veta. Jag kan spå i dåtid, nutid och framtid.

Jag är alltså en synsk kvinna sedan många år tillbaka. Jag ser det som kommer att hända på din väg genom livet och vad som har hänt dig i det förflutna. Jag har mycket lång erfarenhet och har genom tiderna hjälpt väldigt många människor att få svar, vägledning, råd och mycket mer.